изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:25 EEST
ГЕРМАНКА ПОЧИНА ОТ ИНФАРКТ В МОРЕТО?    
НовиниВъзрастна чужденка вчера се е удавила вчера в морето край Албена, научи НДТ от свои източници.

. Това е станало пред 23-и спасителен пост, но жената е извадена от спасителя на 22-и пост, който пръв я забелязал. Тялото било изплувало над водата. Жената, чиято видима възраст е между 70 и 75 години и се предполага, че е германка, е била зад шамандурата. Това означава, че е била на повече от 50 м навътре в морето. След изваждането й спасителите веднага започнали да й правят изкуствено дишане, а медицинският екип пристигнал за една минута. Предполага се, че жената е починала вследствие на инфаркт. Тя е била сама на плажа, без документи. Затова бе затруднено определянето на самоличността й.
Вчера флагът на спасителните постове на плажа на Албена е бил жълт и през целия ден туристите са предупреждавани да не влизат във водата с надуваеми предмети.
В отделението за реанимация на добричката болница е настанен след инсулт 58-годишният Хенрих Г. от Германия, също турист в Албена. Групата, с която бил, трябвало да отпътува за страната си, когато останалите забелязали, че мъжът го няма. Тръгнали да го търсят и го намерили в леглото на стаята му. Предполага се, че е получил инсулт, след като е прекалил с храната и алкохола. Състоянието му е тежко.
 


Сходни връзки

ГЕРМАНКА ПОЧИНА ОТ ИНФАРКТ В МОРЕТО? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди