изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:05 EEST
РАДВАМЕ СЕ ЗА УСПЕХИТЕ НА ВСЕКИ ДОБРУДЖАНЕЦ - СПОРТИСТ, КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРА ПО СВЕТА    
СпортОт НДТ се чувстваме длъжни да кажем на Здравко Даскалов, че повече не е желан в редакцията на вестник “Нова добруджанска трибуна”.

Ръководителят на добричкия клуб по спортни танци “Фантастика” Здравко Даскалов присъства вчера на заседанието на ПК по спорт и младежки дейности. Обикновено на тези събрания на членовете на комисия присъстват представителите на спортните клубове, които кандидатстват за финансиране, и журналисти.
Очаквахме, че Даскалов и този път ще иска пари. Този път обаче бе го довела завистта, че и другият добрички клуб по спортни танци - “Елеганс” -кандидатства за средства за участия на талантливата двойка Руслан Тодоров и Наталия Пацовска на републикански турнири. Здравко Даскалов се включи в дебатите с думите, че такъв клуб не съществува и че не трябва да бъде финансиран. Той твърдеше, че Неслихан Салим и Младен Илиев, както и други добрички състезатели по спортни танци /без Р. Тодоров и Н. Пацовска/, се състезават от името на клуб “Настроение” - Русе. Размаха и вестник “Нова добруджанска трибуна” с думите: “Този вестник дезинформира обществеността, че в Добрич има друг клуб по спортни танци - “Елеганс”. Предлагам на комисията вече да изисква от клубовете и документи, че са регистрирани във федерациите си”.
Здравко Даскалов запозна комисията, че настоящите състезатели от “Елеганс” са бивши негови възпитаници и че са трансферирани в русенския тим. В емоционален тон и обикаляйки кръглата маса, той започна да развива теории, че отборът на “Елеганс” трябва да кандидатства за пари в Русе, а не в Добрич. Оплака се, че неговият клуб няма средства и затова е пропуснал 9 състезания.
От НДТ се чувстваме длъжни да кажем на Здравко Даскалов, че повече не е желан в редакцията на вестник “Нова добруджанска трибуна”. Защото сме му помагали години наред - за финансиране и популяризиране. И не сме очаквали подобни квалификации, които, убедени сме, идват след “стопяване” на състезателите в собствения му клуб, причините за които ще кажем подробно, ако той настоява. Родителите на децата, напуснали клуба му, най-добре ще кажат защо предпочетоха клуб “Елеганс”. Ние се радваме, че добричките деца печелят победи. Ние се радваме за успехите на всеки добруджанец, където и по света да се намира той. Ние обаче не се чувстваме повече задължени да подкрепяме клуб “Фантастика”, поне докато негов ръководител е Здравко Даскалов.
Колкото до регистрацията на “Елеганс”, искаме да кажем на Здравко Даскалов, че в Добричкия окръжен съд е регистрирано сдружение с нестопанска цел - Клуб по спортни танци “Елеганс”, с данъчен номер 1082228256 и Булстат 124629013.

 


Сходни връзки

РАДВАМЕ СЕ ЗА УСПЕХИТЕ НА ВСЕКИ ДОБРУДЖАНЕЦ - СПОРТИСТ, КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРА ПО СВЕТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди