изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:06 EEST
В 12.10 Ч. В КВ. ЛОЗЕНЕЦ В СОФИЯ ПРОСТРЕЛЯХА    
Ред и сигурностПростреляният днес Марио Иванов Марков има участие в 17 фирми, показа справка на Агенция “Фокус” в регистър “Апис”.

Девет от фирмите са регистрирани в гр. Стара Загора. Това са “Верея Тур”, “Верея Тур – 97”, “Евро – Трейдинг АД”, “Евро Трейд” ООД, “Маримекс” АД, “Норвегруп Инвест” ООД, “Соф–Бул” АД, “Соф-Бул” ЕООД, “Турист Трейд” ООД. Те са с различен предмет на дейност като ресторанти, хотели, търговия на дребно с електрически домакински уреди, радио- и телевизионни стоки, търговско посредничество с мебели, стоки за домакинството, железария и метални изделия, търговия на едро с парфюмерийни и козметични изделия, дейности на туроператори и туристически агенции, спомагателни туристически дейности. Шест от фирмите са със седалище в София – “Евиа Видин” – ООД; “Евролайн” ООД; “Соф – Бул” ЕООД; “Соф-Бул - Марио Марков ЕТ; Триада ООД; “Соф Бул –ИН” ЕООД. Фирмите са с предмет на дейност търговия и проучване на пазари и изследване на общественото мнение.
Фирмата “Соф Бул–ИН” ЕООД е с адрес гр.София, район Лозенец, ул. Равнец.
Една от фирмите “Тернопол” АД се намира в Сливен и се занимава с търговия на дребно с облекло, а другата фирма е със седалище гр. Казанлък - “Туристически комплекс – Казанлък”.
39-годишният Марио Иванов Марков е приет във Военномедицинска академия в тежко състояние, след като е бил прострелян в главата. Това съобщи за Агенция "Фокус" началникът на ВМА бриг. ген. Стоян Тонев. Марков е настанен в шокова зала.
Сигналът за инцидента е подаден в 12.10 часа на тел. 166 в полицията. Марио Марков е прострелян на ул. "Равнец" в кв. Лозенец в столицата. По информация на МВР Марио М. е криминално проявен за престъпления във финансово-кредитната област.

ИАФ/НДТ
 


Сходни връзки

В 12.10 Ч. В КВ. ЛОЗЕНЕЦ В СОФИЯ ПРОСТРЕЛЯХА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди