изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:31 EEST
ФУТБОЛЕН ЗАПАЛЯНКО БЕ УБИТ ОТ СВОЙ ПРИЯТЕЛ    
Евро 2004Футболен запалянко бе убит от свой приятел един час преди двубоя България-Италия, съобщиха от полицията.

Драмата се разиграла в двора на ул. "Вратица" №9, където живеел под наем 53-годишният Петър Василев. Той събрал голяма компания приятели, за да изгледат заедно последния мач на нашите. Запалянковците започнали да се черпят отрано и далеч преди началото на двубоя били на градус.

Към 20,45 часа невръстният син на Петър взел да бере череши, като чупел клоните на овощното дърво в двора. 40-годишният приятел на домакина Марио Василев направил забележка на детето, но това разгневило силно таткото. Между двамата започнала словесна престрелка, която бързо преминала в ръкопашен бой. В разгара на схватката Петър взел ножа, с който рязал салатата, и замахнал към сътрапезника. Марио побягнал, но Петър го настигнал и забил 3 пъти острието в тялото му. Тежко раненият мъж изминал стотина метра и се срутил във водите на "Лева", срещу Дома на туриста. Там Марио издъхнал. По-късно съдебните медици преброили 2 дълбоки прободни рани в областта на гърба и една в дясната подмишница.

Свидетели се обадили в полицията за кървавия екшън. Униформените успели за близо час да заловят убиеца. След разпит той е заключен в следствения арест. Срещу Петър е заведено дело за умишлено убийство.

ТОП/НДТ
 


Сходни връзки

ФУТБОЛЕН ЗАПАЛЯНКО БЕ УБИТ ОТ СВОЙ ПРИЯТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди