изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:04 EEST
ОТЛОЖИХА ДЕЛОТО НА ТУРСКИТЕ РИБАРИ    
Ред и сигурностЗа 22 юли е насрочено следващото заседание на Районния съд в Каварна по административното дело, заведено от задържаните на 1 май край Каварна капитани на две турски гемии.

Те, както НДТ вече съобщи, обжалват наложените им актове от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури и Морска администрация. Пред съда капитаните на "Ибрахим Реиз I" и "Емин Ага" отново са дали обясненията пред следователите, че пътували към румънския бряг, за да приберат оставени там мрежи. Според тяхната защита, съставените им административни актове били неоснователни. Припомняме, че актовете им са за промишлен и стопански улов в териториалните води на България и за нарушаване на водната ни територия. ИАРА е наложила на единия кораб акт за 180 000 лева, а на другия за 150 000 лева. Предстои на следващото заседание на съда в Каварна да бъдат призовани и капитаните на българските гранични катери, преследвали турските гемии.

НДТ
 


Сходни връзки

ОТЛОЖИХА ДЕЛОТО НА ТУРСКИТЕ РИБАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди