изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:48 EEST
ПРОДЪЛЖАВА ВОЙНАТА МЕЖДУ МАФИОТИТЕ В БЪЛГАРИЯ    
Ред и сигурностПростреляният днес Бранимир Григоров е съдружник в пет фирми

Бранимир Григоров има регистрирана фирма “Виктория Рейсинг” ООД в жк. “Разсадника” с предмет на дейност търговия с ранообразни стоки, показва справка в регистъра на АПИС. Той е съдружник и във фирмите “ВИП сървис” ООД, “Мулти данс” ООД, “Мегарайвъл” ООД, “Роял Денс” ООД.
Стрелбата, при която Бранимир Григоров беше прострелян, е избухнала близо до бл. 110 в Западен парк. Той е закаран е в “Пирогов”, с огнестрелна рана в тила, съобщиха за “Фокус” източници от болницата. Все още не е известен броят на нападателите. В момента Бранимир Григоров е подготвен за спешна животоспасяваща операция, тъй като състоянието му е много тежко и има много висока степен на риск за живота му.
На мястото се правят огледи, районът е отцепен от полицията. По случая работят криминалисти от Трето РПУ и СДВР, допълват от пресцентъра на МВР.
Както "Фокус" първа съобщи по информация на очевидци при внезапно избухнала стрелба в ресторант “Водопада” на улица “Суходолска” в Западен парк е бил прострелян мъж.
Агенция “Фокус” продължава да следи случая и ще информира за неговото развитие.

Агенция “Фокус” припомня
През февруари тази година Бранимир Григоров бе осъден на една година затвор за незаконно притежаване на оръжие. Григоров, известен в криминалния свят като-Бранко, бе задържан на 4 декември 2003 г. до КПП-Орловец заедно с Петър Харизанов, единият от тримата взривени с петролния бос Стоил Славов. В лимузина "Мерцедес С500" - с номер С5335РМ, собственост на 43-годишен столичанин, Петър Харизанов се вози с Бранимир Григоров-Бранко, когато около 20 часа ги спират за рутинна проверка на КПП Орловец, до Айтос. 34-годишният Бранко веднага предлага 5000 лв. подкуп на униформените. "Той има за какво да се притеснява - ден по-рано е обявен за общодържавно издирване, а в автомобила има два незаконни пистолета", пишат медиите.
Бранимир Григоров – Бранко е с богато криминално. В началото и средата на 90-те години Бранко държи контрола върху престъпния бизнес в хотел "Родина" в София и кафенето до езерото в Южния парк, в което преди години Даниела Терзийска хвърли трупа на удушения си син Пепи. Бранимир е лидер на силова бригада от 5-6 души, които се занимават с обири, грабежи и рекет. Районът им на действие е южният кв. "Емил Марков". През февруари 1998 г. бригадата на Бранко, в която има и сърбин е задържана за отвличане и преведена в следствения арест в софийския затвор. На 13 ноември същата година обаче прокурорката по делото ги освобождава.
ИАФ/НДТ
 


Сходни връзки

ПРОДЪЛЖАВА ВОЙНАТА МЕЖДУ МАФИОТИТЕ В БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди