изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:37 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР - 27 ЮНИ    
Ред и сигурностПрестъпления и катастрофи в страната

НСГП. Гранични полицаи от РГС-Смолян на 25 юни, около 12 часа в граничната зона, в района на село Дъбовец, община Любимец са задържали 26-годишен сирийски гражданин. След проведени оперативни действия, с използване на технически средства и служебно куче, около 12.30 часа на 26 юни в същия район граничните полицаи са задържали и единадесет граждани на Непал. Всички те са били без документи за самоличност и са преминали нелегално от Турция, през Гърция в България. Сирийският гражданин е уличен като водач на групата. Уведомена е районната прокуратура в Свиленград. Продължава работата по случая, информират от Гранична полиция.

ДНСП. През изминалото денонощие на територията на страната са станали 19 тежки пътно-транспортни произшествия. Загинали са четирима, а 20 души са ранени, от тях четирима с опасност за живота, сочи статистиката на „Пътна полиция”-КАТ при дирекцията.
Габрово. Както вече ви съобщихме, вчера около 05.50 часа, по пътя с. Сенник – с. Градница, общ. Севлиево, при разклона за с. Душево, катастрофираха тежко “Ауди 80”, управляван от 29-годишен от Севлиево, и автобус “Сетра”, управляван от 39-годишен, от Севлиево. След удара между двете превозни средства, лекият автомобил се е запалил и изгорял. Инцидентът е станал при извършване на маневра “ляв завой” от страна на автомобила, при която е отнето предимството на движещия се в права посока автобус. На място е загинал водачът на леката кола. Той е бил с предпазен колан и е пътувал сам. Няма пострадали пътници в автобуса. Водачът на автобуса е изпробван с “Алкотест Дрегер” и отчетен отрицателен резултат. По случая в ОСлС-ТО-Севлиево е образувано следствено дело.
Стара Загора. На 26 юни, около 14.40 часа, по пътя Казанлък – Стара Загора, лек автомобил ВАЗ, управляван от 51-годишен мъж, от Казанлък навлязъл в лентата за движение и се ударил в движещия се „ВАЗ 2107”, управляван от 72-годишен мъж от Стара Загора, който починал на място. 51-годишният мъж, заедно с един от спътниците му са настанени в болница, без опасност за живота, а за 65-годишната жена, която също е била в колата, има опасност за живота й. Продължава работата по изясняване на инцидента.
Пловдив. 33-годишен мъж от село Червен е починал на място, а 17-годишен асеновградчанин е ранен тежко при катастрофа, станала вчера на пътя Асеновград-село Болярци на 150 метра от разклона за село Козаново. Около 22 часа мотоциклет, управляван от 17-годишен младеж се ударил в движещата се в същата посока каруца, която напуснала местопроизшествието. От удара 33-годишният мъж, който е бил на мотоциклета зад шофьора, е починал на място. Младежът е настанен в болница с множество контузии и с опасност за живота. По първоначални данни причините за пътния инцидент са неправоспособност на мотоциклетиста и движение с несъобразена с пътната обстановка скорост, съобщават от регионалната дирекция.
Кюстендил. На 26 юни, около 22.30 часа в гр.Кочериново, на ул.”Никола Вапцаров”, лек автомобил „ВАЗ 2107”, управляван от 22-годишен мъж ударил 77-годишна жена, която починала на място. Работата по случая продължават служителите от РПУ-Рила.
mvr/ndt
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР - 27 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди