изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:17 EET
И МАЛТА СЕ АНГАЖИРА ДА СПАСИ БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ    
По светаМинистърът на външните работи на Малта е обсъдил в Триполи смъртната присъда на българските медици



Министърът на външните работи и насърчаването на инвестициите на Малта Джон Дали се завърна от двудневно работно посещение в Либия, съобщи в електронното си издание малтийският вестник The Times of Malta.
По време на визитата си, дипломатът се е срещнал в Триполи с либийския си колега Абдул Рахман Шалгам, с либийския ръководител Муамар Кадафи, както и с отговарящия за международните въпроси на Народния конгрес на Либия Сюлейман ал Шахуми.
В изявление на МВнР на Малта се посочва, че в програмата на Дали за разговорите по време на посещението му в либийската столица са били включени въпроси, свързани с визовите отношения между двете страни, нелегалната имиграция, членството на Малта в ЕС и европейско-средиземноморския процес. Сред темите, които е трябвало да бъдат обсъдени, е била и смъртната присъда на петте български медицински сестри. Не се посочват повече подробности. Планират се в близко бъдеще още разговори, с цел да се задълбочат “отличните връзки”, които вече съществуват между Малта и Либия, се отбелязва в документа.
ФОКУС/НДТ
 


Сходни връзки

И МАЛТА СЕ АНГАЖИРА ДА СПАСИ БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди