изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:37 EEST
НА 1 ЮЛИ ИЗТИЧА ГРАТИСНИЯТ ПЕРИОД НА СТАРИТЕ БАНДЕРОЛИ    
Икономиказа високоалкохолни напитки, не се предвижда удължаването му, заявиха за Balkan Media Agency от Министерството на финансите.

НА 1 ЮЛИ ИЗТИЧА ГРАТИСНИЯТ ПЕРИОД НА СТАРИТЕ БАНДЕРОЛИ за високоалкохолни напитки, не се предвижда удължаването му, заявиха за Balkan Media Agency от Министерството на финансите. Съгласно заповед на министъра на финансите Милен Велчев 30.06.2004 г. е крайният срок, в който производители, вносители и търговци на високоалкохолни напитки могат да използват старите бандероли и да разпространяват продукти, облепени с тях. Неверни се оказаха коментарите на някои търговци и вносители на алкохол, според които МФ има готовност да удължи гратисния период на старите бандероли до края на 2004 г., тъй като в складове и търговски обекти има големи количества непласирана стока.
От Министерството на финансите са категорични относно нереализираната продукция, облепена със стари акцизни бандероли, че собствениците на такава стока – производители, вносители и търговци, ще трябва да поръчат и заплатят нови акцизни бандероли и да преоблепят бутилките. Не се предвижда възстановяване на вече заплатен акциз за стоки, облепени със стари бандероли, които не са били реализирани до 30.06.2004 г., нито възможност за използване на стари бандероли за спиртни напитки след изтичането на гратисния период, описан в заповедта на Милен Велчев, допълниха експертите по данъчна политика в МФ.
НДТ
 


Сходни връзки

НА 1 ЮЛИ ИЗТИЧА ГРАТИСНИЯТ ПЕРИОД НА СТАРИТЕ БАНДЕРОЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди