изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:26 EEST
УВЕЛИЧАВАТ ЦЕНИТЕ НА ВИЛНИТЕ МЕСТА КАЙ БАЛЧИК    
НовиниНа предстоящото заседание на Общинския съвет в Балчик ще се обсъжда увеличение на цените на вилните места в близките вилни зони.

Причината е промененият пазар на недвижими имоти, съобщи електронното издание "Балчик инфо". Предвижда се да се завишат пазарните оценки, изготвяни от общинската администрация. Пазарен коефициент 2.2 се предвижда за вилни зони "Белите скали", "Сборно място", "Овчаровски плаж", "Изгрев" и "Фиш-фиш", а за вилна зона "Момчил" той да е 2. По този начин, посочва "Балчик инфо", пазарната оценка на вилно място с площ от 500 кв. м във вилна зона "Фиш-фиш" сега е 5 400 лева, като цената на кв. метър е 10,80 лева. При завишението пазарната оценка ще стане близо 8 000 лева, а стойността на кв. метър - 15,84 лева. Най-високи са цените за имотите, които граничат с основните пътища и за вилна зона "Фиш-фиш", където има изградена пълна инфраструктура.

 


Сходни връзки

УВЕЛИЧАВАТ ЦЕНИТЕ НА ВИЛНИТЕ МЕСТА КАЙ БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.18 секунди