изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:37 EEST
ДНЕС ОБЯВЯВАТ МАРИЯН КОЛЕВ ЗА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ТЕРВЕЛ    
НовиниСъс специално тържество днес световният шампион по спортна аеробика Мариян Колев ще бъде обявен за почетен гражданин на Тервел.

Събитието ще е от 16.30 часа в залата на общината. Спортните му успехи ще бъдат представени от кмета Живко Георгиев. Председателят на Общинския съвет Исмет Абил ще му връчи поздравителен адрес от името на ОбС и общинската администрация и оригинална статуетка, изобразяваща двама спортисти. М. Колев ще получи и плакет с почетния знак на Тервел. Предвидена е и програма, в която ще участват детската певческа фолклорна група към читалище "Димитър Дончев-Доктора", балет за модерни танци "Каприз" към общински детски комплекс "Малкият принц" и групата за фолклор към Клуба на пенсионера. Специален поздрав към М. Колев ще поднесе вторият почетен гражданин на Тервел - народният певец Кольо Кавръков, свои стихове ще прочете местната поетеса Цветанка Костова.
Званието почетен гражданин на Тервел се връчва за трети път. Както НДТ писа, през юни Мариян Колев и партньорката му Галина Лазарова станаха първи на Световното първенство по спортна аеробика в София. "Много се вълнувам, много се изненадах, когато ми се обадиха и ми съобщиха за решението на ОбС - сподели за читателите ни М. Колев. - Това за мен е огромна чест - да стана почетен гражданин на родния си град". Световният шампион сподели, че след успеха си в София приключва с активната си състезателна дейност и се отдава на треньорското поприще. Партньорката му Галина Лазарова е треньор на децата от националния отбор на България по спортна аеробика, М. Колев ще се занимава с обучението на част от тях.
 


Сходни връзки

ДНЕС ОБЯВЯВАТ МАРИЯН КОЛЕВ ЗА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди