изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:08 EEST
АКТУАЛИЗИРАТ УСТРОЙСТВЕНИЯ ПЛАН НА ШАБЛА    
НовиниАктуализацията на общия устройствен план на община Шабла е обсъдена на проведено вчера в областната управа в Добрич работно съвещание.

Срещата е била инициирана от областния управител Иван Иванов. Присъствали са кметът на Шабла Елка Димова, представители на общинска и областна администрация, експерти от министерствата на околната среда и водите, на икономиката, на земеделието и горите, "Геозащита" - варна, както и екипът от архитекти, подготвил общия устройствен план на община Шабла. От пресслужбата на областната администрация информираха, че със заповед на областния управител Иван Иванов е създадена работна група, която да планира мерки за развитие на туристическите ресурси в община Шабла и да разработи техническите параметри на общия устройствен план. Актуализацията на някои параметри се налагала заради нарасналите инвестиционни интереси към общината и развитието на туризма. На работното заседание са обсъдени предложения за защита на природните ресурси и екологичната среда. Решено е до 10 юли да се актуализира планът за управление на специфичните територии в общината, както и да се направи предложение за актуализиране на буферните зони и граници. Изготвената програма ще бъде включена в областната програма за развитие на туризма.
 


Сходни връзки

АКТУАЛИЗИРАТ УСТРОЙСТВЕНИЯ ПЛАН НА ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди