изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:00 EEST
ДЕПУТАТЪТ ЕНЧО МАЛЕВ ЗАДЕЛЯ ОТ ЗАПЛАТАТА СИ ЗА ТРИЗНАЦИТЕ    
ОбществоНародният представител Енчо Малев съобщи вчера пред НДТ, че ще се включи в акцията на дамски клуб "Майчина грижа", който съвместно с вестник "Нова добруджанска трибуна" откри фонд за подпомагане отглеждането на първите от 11 години насам в Добрич тризнаци.

Припомняме, че Костадин, Ивалина и Стефания се родиха на 17 юни в семейството на Костадин и Петя Петкови. Кръстник на малчуганите ще бъде собственикът на фирма "Никос", където работи таткото, Николай Рачев. Още в деня на раждането кметът Детелина Николова съобщи, че общината разкрива сметка, в която ще внесе по 100 лева за всяко от децата. "Майчина грижа" ще осигури 600 лева за отглеждане на тризнаците. Народният представител Енчо Малев предоставя 200 лева от депутатската си заплата за подпомагане отглеждането на Костадин, Ивалина и Стефания. Очакваме и други добричлии с щедри сърца да се включат в набирането на средства, защото не е никак лесно да порастиш дори едно малко същество, а какво остава за три!
 


Сходни връзки

ДЕПУТАТЪТ ЕНЧО МАЛЕВ ЗАДЕЛЯ ОТ ЗАПЛАТАТА СИ ЗА ТРИЗНАЦИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.26 секунди