изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:20 EEST
АРЕНДАТОРЪТ ТОДОР МОРАЛИЙСКИ НАМУШКАН ТРИ ПЪТИ С НОЖ    
Ред и сигурностИнцидентът е станал в балчишкото село Гурково около полунощ във вторник срещу сряда. Хора от селото твърдят, че арендаторът и един от лидерите на БЗНС /пинчевистите/ е намушкан от 25-годишния ром Дженко А.



Около 3 ч. в сряда сутринта арендаторът, един от лидерите на БЗНС /пинчевисти/ на местно ниво и бивш председател на Общинския съвет на община Добричка Тодор Моралийски е приет в много тежко състояние с три прободни рани от нож в отделението за реанимация на добричката болница. Той е бил намушкан в главата, шията и корема, научи НДТ от свои източници. Около 7 ч. тази сутрин лекарски екип го е оперирал, а операцията е продължила около 4 часа.
Инцидентът е станал около полунощ на вторник срещу сряда в ресторант в балчишкото село Гурково, където Т. Моралийски живеел в последно време. Според запознати, той е намушкан от 25-годишния ром Дженко А. Циганинът, който често демонстрирал в селото, че има газов пистолет, го извадил при скарване с други момчета и гръмнал три пъти. Станало мелле. Хора от селото казаха, че Т. Моралийски се втурнал да ги разтървава, при което Дженко А. извадил нож и го намушкал три пъти. Впоследствие полицията го задържала.
Научихме още, че ромът е криминално проявен, наскоро излязъл от затвора. Неофициални източници твърдят, че и полицията многократно го е предупреждавала да не демонстрира из селото си оръжието, но не можела да му го отнеме, защото било законно притежавано. НДТ
 


Сходни връзки

АРЕНДАТОРЪТ ТОДОР МОРАЛИЙСКИ НАМУШКАН ТРИ ПЪТИ С НОЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди