изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:41 EEST
ВОЛЕЙБОЛ: ЯПОНИЯ-ФРАНЦИЯ - 2:3; СЪРБИЯ И ЧЕРНА ГОРА-КИТАЙ - 3:0    
СпортСлед сърцатата игра на японците сме по-близо до финала

Франция постигна драматична победа с 3:2 при гостуването си на Япония в среща от група “В” на Световната лига. Домакините спечелиха първия и четвъртия гейм съответно на 25 и 27 точки, докато французите далеч по-лесно взеха втория и третия гейм на 19 и 16 точки. В решителния пети гейм Франция победи с 15:11. Успехът на “петлите” ги изкачва на второ място в групата с равен брой точки с България, но без шансове за върха. Двата спечелени гейма от Япония значително ни доближиха до финалната четворка в Рим. Сега се нуждаем от две победи над Япония, независимо с какъв резултат, за да се класираме за финалната част на Световната лига.

*************
Сърбия и Черна гора победи с 3:0 при гостуването си на Китай в мач от група “С” на Световната лига, който се играе в Шанхай. Сърбите спечелиха с 25:20 първия гейм, с 25:23 втората част и с 25:20 в последния гейм. Вчера Сърбия и Черна гора отново победи Китай, но далеч по-трудно с 3:2, и си осигури класиране за финалната четворка в Рим.

ИАФ/НДТ
 


Сходни връзки

ВОЛЕЙБОЛ: ЯПОНИЯ-ФРАНЦИЯ - 2:3; СЪРБИЯ И ЧЕРНА ГОРА-КИТАЙ - 3:0 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди