изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:06 EEST
БЮЛЕТИН НА МВРИ ОТ 4 ЮЛИ    
Ред и сигурностПрестъпления в страната

София. В столичното Първо РПУ е задържан Георги В./19/ от Пловдив, неизвестен на органите на реда. При извършена проверка полицаите са открили зелена тревна маса, реагираща на канабис с тегло 0,31 грама. Георги В. е задържан с полицейска мярка за 24 часа и заедно с материалите по случая е предаден на следствените органи.
В Пето РПУ, след получен сигнал е задържан Стефан А./29/ от София, криминално проявен, осъждан. Установено е, че в края миналия месец на автобусна спирка на моста „Чавдар” в посока център, чрез използване на сила и заплаха е отнел мобилен телефон от столичанка. Стефан А. е привлечен като уличено лица за извършено престъпление по чл.198 от НК. Взета му е мярка за неотклонение „Парична гаранция”. Криминалистите продължават работата по случая.

Благоевград. Служители на РПУ – Сандански са задържали двама непълнолетни младежи с наркотично вещество. На 02 юли, около 18 часа служители на управлението извършват проверка в района на ж.п. гарата в курортния град. Двамата непълнолетни младежи от Петрич са били проверени и у единия от тях -17 –годишен са открили кафяво прахообразно вещество с тегло 0, 15 грама, което било опаковано в хартия и поставено в кибритена кутийка, скрита в бельото на младежа. Веществото е иззето, а по случая е образувано следствено дело.

НСГП. На 3 юли, около 14 часа на ГКПП - Калотина при паспортна проверка на пътниците в автобус „Сетра”, излизащ от страната, 21-годишната А.М. заявила пред граничните полицаи, че Б.Н./23/, български гражданин иска против волята й да я изведе от страната. Същият е задържан. Уведомена е районна прокуратура Сливница. Продължава работата по случая, информират от Гранична полиция.

Русе. Бързо полицейско производство по чл.343Б, ал.1 от НК е образувано срещу Лъчезар Г./28/ от гр. Левски. На 3 юли около 03.30 часа в град Бяла, по ул. "П. Волов" автопатрул при РПУ - Бяла спира за проверка лек автомобил "Опел", управляван от Лъчезар Г. /28 г./ . При направената проба за алкохол, техническото средство е отчело концентрация на алкохол в кръвта над 2.18 промила.

Пловдив. Вчера, около 18 часа е избухнал пожар в селскостопанска постройка на ул.”Ив. Вазов” №4 в село Калояново. Жертви и пострадали няма. Изгорели са 100 кв.м покривна конструкция и 20 бали слама. Причината за пожара е детска игра с огън.

ДНСП. През изминалото денонощие на територията на страната са станали 17 тежки пътни-транспортни произшествия. 24 души са ранени, шест от тях с опасност за живота, сочи статистиката на КАТ-Пътна полиция при дирекцията.

НДТ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВРИ ОТ 4 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди