изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:12 EEST
Два медала за момчетата на Михаил Георгиев    
СпортДва бронзови медала спечелиха възпитаниците на Михаил Георгиев от СК “Бокс - Добруджа” на държавното лично-отборно първенство по бокс за момчета до 14-годишна възраст, което се проведе в Пловдив.

Хаят Орхан в категория до 54 кг и Ивайло Димитров в кат. до 60 кг постигнаха убедителни победи в първите си срещи и заслужено стигнаха до полуфиналите, което им осигури място сред призьорите. Останалите състезатели на добричия клуб, взели участие в първенството - Маринел Весков /45 кг/, Левент Удаит /32 кг/, Иван Колев /34 кг/ и Асен Сашев /54 кг/ - загубиха първите си срещи и не можаха да се намесят в борбата за разпределяне на отличията. След състезанието М. Георгиев сподели, че не е доволен от представянето на своите възпитаници в Пловдив, но изказа увереност, че наесен, когато е турнирът за Купа “България”, момчетата от “Бокс - Добруджа” ще разгърнат потенциала си и ще спечелят много повече отличия.

 


Сходни връзки

Два медала за момчетата на Михаил Георгиев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди