изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:17 EEST
ДВЕ КОМПАНИИ НАДДАВАХА ЗА ВЯТЪРНИ ГЕНЕРАТОРИ КРАЙ КАВАРНА    
ИкономикаДве фирми са участвали в проведения в петък конкурс за терен за строителство на вятърни генератори край Каварна, съобщиха от пресслужбата на общината.

Документи за участие в процедурата заявили десет фирми, но само две от тях отговаряли на високите изисквания на община Каварна, едното от които за сериозна банкова гаранция. Така реално в конкуренцията са участвали представители на MITSUBISHI CORPORATION, които са в договорни отношения с българското дружество "ИНОС-1" ООД, и "Български вятърни централи" ЕАД, което е 100-процентова собственост на френската фирма "Сосиете Ендюстриел дьо Л'Атлантик" ООД. Подадените от тях оферти многократно са надвишавали очакванията на община Каварна, както и наддаването, достигнато при предишния конкурс за същия терен, провело се през 1999 г.
От община Каварна информираха, че фирмата, спечелила конкурса, ще бъде обявена до 10 дни. Тя трябва да изгради съоръженията до края на 2006 г.

 


Сходни връзки

ДВЕ КОМПАНИИ НАДДАВАХА ЗА ВЯТЪРНИ ГЕНЕРАТОРИ КРАЙ КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди