изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:17 EEST
ОБЩИНА ДОБРИЧ ОРГАНИЗИРА КОНКУРС ЗА НАЙ-КРАСИВО МОМИЧЕ    
КултураКонкурс "Мис Добрич 2004" ще се проведе в Летния театър на 18 юли от 20 ч. Проявата се организира под егидата на кмета на града Детелина Николова и със съдействието на областния управител Иван Иванов.

Наградният фонд възлиза на 2000 лева, каза за НДТ Стефан Вапцаров, организатор фестивали, младежки дейности и др. при дирекция "Хуманитарни дейности". Участничките в надпреварата задължително трябва да имат навършени 14 години, а горна възрастова граница няма.
Вчера се проведе първият кастинг за конкурса, на който се явиха 15 момичета от Добрич. Техните качества оценяваха хореографите Стоян Господинов /главен художествен ръководител на ПФА "Добруджа" и студията към него/, Доля Вапцарова /хореограф в ДТ "Йордан Йовков"/ и Маринела Кирилова /президент на добричката модна агенция "Ейнджълс моделс"/. Вторият кастинг ще бъде този петък от 14 ч. също в залата на младежкия дом "Захари Стоянов". Организаторите са си поставили за цел в надпреварата да участват около 30 красиви момичета от Добрич. В журито на конкурса пък ще участва представител на модна агенция "Визаж". Той ще избере едно или няколко момичета, който след това да участват в конкурса "Мис Черно море" в Албена, каза още Ст. Вапцаров.
 


Сходни връзки

ОБЩИНА ДОБРИЧ ОРГАНИЗИРА КОНКУРС ЗА НАЙ-КРАСИВО МОМИЧЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди