изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:39 EET
УВЕЛИЧИХА С 41,5 ЩАТА НА ОБЩИНА ДОБРИЧ    
НовиниС постановление -145 от 28 юли щатът на община Добрич е увеличен с 41,5 бройки, съобщи вчера кметът Детелина Николова.

Тя информира, че въпросното ПМС касае прилагането на натуралните показатели в общините за делегираните от държавата дейности във връзка с числеността на персонала. Така занапред държавната издръжка, която общината ще получава за числеността си ще е за 135,5 бройки при 94 досега. Увеличеният щат беше утвърден със структурата на общинската администрация. С него бяха назначени допълнителни бройки за юристи, екоинспектори, експерти по незаконно строителство и други към кметството. Искането за увеличение на щата според вменените с държавни актове задължения на общините бе едно от изискванията на Националното сдружение на общините в България към правителството. След прилагането обаче в някои общини щатът се намаля като в Поморие и Несебър, обясни Д. Николова.
 


Сходни връзки

УВЕЛИЧИХА С 41,5 ЩАТА НА ОБЩИНА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди