изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:24 EEST
ИЗЛЕЗЕ РЕГИСТРАЦИЯТА В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК НА ПАРТИЯТА НА ИВАН КОСТОВ    
ПолитикаДСБ почват подготовка за парламентарните избори
Според лидера на партията Иван Костов само две партии са се опитали да поставят до момента политически чадър над свои кметове - СДС и БСП

Решението на съда за регистрацията на партията "Демократи за силна България" (ДСБ) е излязло в днешния брой на "Държавен вестник" и с това започва подготовката на новата политическа сила за парламентарните избори, съобщи лидерът й Иван Костов.

Относно обвиненията, отправени от СДС, че той и партията, която оглавява, са в основата на съдебната атака срещу сините кметове в София, Пловдив и Велико Търново, Костов подчерта, че зад тези действия стоят главно НДСВ и ДПС.

Той обясни, че заедно с Васил Паница, като народни представители от Пловдив, са подали сигнал за нарушения от страна на кмета Иван Чомаков, защото са били сезирани за това от известни пловдивски архитекти, уточни БНР.

Според Костов само две партии са се опитали да поставят до момента политически чадър над свои кметове, като си позволяват да се намесват в работата на съдебната власт, и това са БСП и СДС.

ДСБ си поставя политическата цел на предстоящите парламентарни избори да се представи така, че да играят първостепенна роля в дясното политическо пространство, заяви още лидерът на новата формация.

IAF/NDT
 


Сходни връзки

ИЗЛЕЗЕ РЕГИСТРАЦИЯТА В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК НА ПАРТИЯТА НА ИВАН КОСТОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди