изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:56 EEST
ПРЕДСТАВИТЕЛ НА СИФ ОГЛЕДА ОБЕКТИ НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА    
ОбществоПредставител на Социално-инвестиционния фонд на Министерството на труда и социалната политика е посетил в края на миналата седмица два обекта в община Добричка, съобщи за НДТ зам.-кметът Петър Желев.


Става дума за Дома за дементно болни в с. Опанец и училището в с. Ловчанци, за които общината кандидатства с проекти пред фонда за извършване на ремонтно-възстановителни дейности. Целта на визитата на представителя на СИФ е била да огледа двете заведения и да изготви становище дали има нужда от ремонтни дейности в тях. След това двата проекта ще бъдат разгледани от специална комисия на фонда. Има вероятност, ако те бъдат одобрени, финансирането им да бъде отложено за следващата година, каза П. Желев. "Тъй като общината е предвидила 20 процента за съфинансиране на проектите, ако ремонтите бъдат отложени за 2005 г., трябва да решим как да оползотворим средствата за други дейности в двата обекта" - допълни той. След огледа пред зам.-кмета представителят на СИФ е споделил, че предвиденото в двата проекта действително отговаря на описаното в проектите и че ще предложи финансиране от страна на СИФ.
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВИТЕЛ НА СИФ ОГЛЕДА ОБЕКТИ НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди