изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:10 EEST
БИЗНЕСЪТ ВЛИЗА В ДВУБОЙ ЗА ЕВРОПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО    
НовиниОт 14 часа днес ще се проведе диспут на тема "2007 - рано или късно за присъединяването на България към Европейския съюз". Целта му е да се види тази тема през погледа на бизнеса от Добричка област. Диспутът е организиран от Информационния център "Отворено общество" във Варна, Търговско-промишлената палата и Евро-инфо център BG 809 в Добрич.

На диспута ще бъдат разисквани положителните аспекти и предизвикателствата за бизнеса, които произтичат от процеса на присъединяване на България към ЕС, местните реалности и трудности, конкурентноспособност, познаване на условията на Общия пазар на ЕС, условия на труд, стандарти и др. Водещи на срещата ще бъдат Лъчезар Росенов - председател на ТПП и Атанас Атанасов - преподавател в Икономическия университет във Варна, който е и почетен консул на Унгария във Варна. Тезата на диспута ще бъде оспорвана от два отбора. Единият ще отстоява предимствата на присъединяването на страната ни в ЕС през 2007 г. Той ще включва икономиста Лъчезар Богданов и бизнесмена, собственик на "Господинов и синове" Галин Господинов. Трудностите от приемането на страната ни в ЕС ще отстоява отбор в състав Герман Германов - главен секретар на ТПП, и Клементина Женева - управител на "Жидо 7".
НДТ
 


Сходни връзки

БИЗНЕСЪТ ВЛИЗА В ДВУБОЙ ЗА ЕВРОПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди