изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:40 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР - 7 ЮНИ    
Ред и сигурностПрестъпления и катастрофи в България

Враца. Вчера около 15 часа в землището на врачанското с.Манастирище е катастрофирал лек автомобил „Москвич”. Колата, управлявана по неравния път с несъобразена скорост, се преобърнала и запалила. Шофьорът успял да се измъкне от огъня и останал невредим. По-късно е изяснено, че непълнолетният водач, жител на същото село, подкарал колата без регистрационни табели и в разрез в всички противопожарни изисквания, като налял гориво в поставена близо до двигателя пластмасова бутилка вместо в резервоара. При инцидента бензинът се разплискал. Автомобилът е изгорял напълно в бързо лумналия огън. Служители от РСПАБ–Козлодуй са потушили пожара и са предотвратили разрастването на щетите. На непълнолетния водач е съставен акт по ЗДвП.

Петрич. С тежка травма завърши следобеден побой вчера в града. Около 16.10 часа в местното РПУ е получен сигнал за възникнала шумна свада в склад за дървен материал на пътя към с.Златарево, зад бензиностанцията на “Лукойл”. Дежурната следствено-оперативна група, извършила огледа, е установила и свидетели на инцидента, възникнал първоначално като спор. В последвалото сбиване между Димитър К. /на 27 г./ от петричкото с. Ръждак и Атанас Ц. /на 61 г./ по – възрастният мъж е получил черепно мозъчна травма. Пострадалият е настанен в реанимация в болницата в Петрич с опасност за живота. Другият участник е задържан със заповед за 24 часа в РПУ, където по случая е образувано полицейско дознание. Продължава работата за изясняване на обстоятелствата около драмата.

РСПАБ-СДВР. Около 11 часа тази сутрин столичните огнеборци локализираха и погасиха пожара, възникнал минути след 10 часа в дърводелска работилница в района на бившия Авторемонтен завод в ж.к.”Люлин”. Екипи с две механични стълби, седем противопожарни, един аварийно-спасителен и автомобил за спешна медицинска помощ пристигат на мястото на инцидента на ул. „Суходолска” и успяват да предотвратят разстрастването на огъня. Унищожена е част от покривната конструкция с площ около 150 кв. метра на халето, наето от частна мебелна фирма. С леки изгаряния в „Пирогов” е отведен 36-годишен работник. Предстои изясняване на щетите и обстоятелствата за възникване на възпламеняването.
mvr/ndt
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР - 7 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди