изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:22 EEST
МИНИСТЪР ПЕТКАНОВ ВРЪЧИ ПОЧЕТНИ МЕДАЛИ    
Ред и сигурностОбщественици получиха почетни медали по повод 125-годишнината от създаването на МВР


Днес на тържествена церемония министър Георги Петканов връчи почетен медал на МВР по повод 125-годишнината от създаването на министерството. “Работейки в нова, сложна вътрешна и външна обстановка, ние, приемниците на достойни блюстители на реда, повече от всякога се нуждаем от гражданската ви непримиримост и бдителност, разчитаме на точната ви преценка за онова, което вършим и още повече за онова, с което не успяваме да се справим. За нас е изключително важно да ви запазим за партньори и коректив на нашата работа.” – обърна се министърът към номинираните за отличието общественици. “Ако днес МВР е институция, която бавно, мъчно, не без жертви и не без болка, печели най-тежките битки – тези за авторитета и своята стабилност, то това в голяма степен се дължи и на вас.” След като благодари за “напътствията, критиките, оценките и безграничната подкрепа”, проф. Петканов предостави думата на зам.министър Румен Стоилов, който прочете заповедта за награждаването им “за оказано съдействие и съществен принос в подпомагането на дейността на МВР”.
С почетния медал на МВР бяха отличени: проф. Желю Желев, Никола Филчев, Ангел Александров, Владимир Дончев, Касим Дал, Наско Рафайлов, Татяна Дончева, Йордан Бакалов, бригаден генерал доц. Стоян Тонев, Христо Друмев, Христо Манчев, доктор Любомир Спасов, доктор Спас Спасков, Поля Станчева, Анна Заркова, Радосвет Радев, Огнян Шентов, проф. Марко Семов, доц.д-р Стоян Денчев, Валентин Златев, Петър Цонев, Кирко Кирков.
“Ние трябва да се стремим да оказваме пълно съдействие на нашето министерство на вътрешните работи и нашата полиция, защото в противен случай, ако няма подкрепата на обществото, а и особено на медиите, мисля, че тази борба няма да завърши скоро с успех” – призова Христо Друмев, който благодари на министър Петканов от името на наградените.
IAF/NDT
 


Сходни връзки

МИНИСТЪР ПЕТКАНОВ ВРЪЧИ ПОЧЕТНИ МЕДАЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди