изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:30 EEST
ДОБРУДЖА БИЕ ВЪВ ВАРНА И БУРГАС    
СпортПобеден се оказа днешният ден за юношите и девойките младша възраст на Добруджа на финалите на държавните първенства във Варна и Бургас.

Възпитаниците на Виктор Найденов постигнаха втора поредна победа и заедно с НСА оглавяват предварителната група. Добричлии се наложиха над Кубрат с 15:14 гола, като през цялото време водеха в резултата. В следващия кръг “жълто-зелените” ще се изправят срещу НСА, а в петък и събота играят срещу Пирин /Гоце Делчев/ и Бургас. Финалите са в неделя. “Важното е, че побеждаваме. Няма значение с колко гола”, заяви треньорът на добричкия тим Виктор Найденов.

На шампионата в Бургас девойките, водени от Йорданка Добрева, разгромиха Дунав /Белене/ с 23:7 гола. 9 попадения реализира Роксана Радева. По шест пъти точни бяха Нели Добрева и Валентина Вълкова. Лидери в групата с две победи са Бъки /Габрово/ и Рекординг /Хасково/. Добруджанки имат да играят още срещу отборите от Шумен и Хасково. Преди това обаче ще се изправят срещу водача в групата Бъки /Габрово/.
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА БИЕ ВЪВ ВАРНА И БУРГАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди