изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:41 EEST
НСОРБ ПРОВЕЖДА ОБЩО СЪБРАНИЕ    
ОбществоЗа днес е насрочено Общо събрание на Националното сдружение на общините в Република България. В него ще участват и кметовете на добруджански общини, които членуват в НСОРБ.

Дневният ред на събранието предвижда дискусия относно успешната подготовка на българските местни власти за присъединяването към Европейския съюз. Делегатите ще обсъждат и промени в устава на НСОРБ за увеличение на броя на членовете на управителния му съвет от 19 на 21. Проблемът възникна при избора на новия управителен съвет преди няколко месеца, заради което част от предложените членове на УС от СДС се оттеглиха и се наложи повторно свикване на общото събрание. При увеличение на броя на членовете на УС на НСОРБ се предвижда да бъде попълнен и съставът му. На провеждащото се днес Общо събрание ще се проведе и избор на Управителен съвет на Българската общинска агенция за подкрепа на малкия и средния бизнес, която се изгражда към НСОРБ.
 


Сходни връзки

НСОРБ ПРОВЕЖДА ОБЩО СЪБРАНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди