изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:01 EET
БЪЛГАРКАТА ТЯЛОТО СТАНА ЛИЦЕ НА ФРЕНСКОТО СПИСАНИЕ "ФЕМИНА"    
Любопитно Българската красавица Катя Пенева, известна като "тялото" на Визаж е новото лице на френското модно списание "Фемина".
/Продължи и виж и снимките/


В момента Катя е в Милано, където работи за агенция "Уомън". У нас тя нашумя, след като спечели конкурса "Бест модел 1998". Тялото на Катя е използвано за реклами на бельото "Флирт". Българката е вземала участие и в реклами на включвана е и в проекти за Nokia и Vodaphone.

**************

Мадлен спечели чисто нова мазда и правото да бъде на корицата на следващия брой на БГ "Плейбой". На второ място остана Румяна Найденова, а трето място зае Яница Иванова. Тя, както и номер две ще бъде на корицата на някой от следващите броеве. На четвърто място се класира Славена Славова. На 5-то място се класира Александра Парашкеванова, с което спечели право да бъде момиче на месеца в някой от следващите издания на любимото ни списание. Наградата за най-красиво тяло се присъди на Яница Иванова.

Мадлен (91-60-91, 177 см) е едва на 18, но вече има сериозни намерения, свързани с кариерата й на модел и с модата по-принцип.

DIR.BG/NDT
 


Сходни връзки

БЪЛГАРКАТА ТЯЛОТО СТАНА ЛИЦЕ НА ФРЕНСКОТО СПИСАНИЕ "ФЕМИНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди