изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:52 EEST
ОЧАКВАТ ДА ИСКАТ ОТКУП ЗА ЗАЛОЖНИЦИТЕ НИ    
ЗаложнициБългария, за сега, няма да изпраща свой официален представител в Ирак, който да съдейства за уреждане на кризата със заложниците, така както направиха Филипините.

Те имат един заложник при същата терористична организация. Такова действие би имало смисъл, съобщи председателят на ПГ на НДСВ Станимир Илчев, ако настъпи промяна в искането на терористите. Той лично очаква към вечерта да има такава промяна, най-малкото, с искане за откуп за задържаните българи. Много вероятно е и да няма обаче и промяна в искането на терористите, тъй като и сега е ясно, че те не се отнасят за българската държава, обясни Илчев. Още повече, че българският официален представител няма с кого да преговаря в момента. Има данни но, не стана ясно какви, политиците им се доверяват, те са изнесени от представителите на специалните разузнавателни и контраразузнавателни служби в страната, че двамата български граждани са задържани няколко дена по-рано, а обявяването на това задържане е избрано не случайно през нощта и не случайно през почивния за мюсюлманите ден петък, за да има много малък вариант за осъществяване на дипломатически совалки, които да доведат за облекчаване на тяхното положение. Съвсем минимални са надеждите. Депутатите призоваха също така за въздържане в политическото говорене, което би могло да навреди на нашите сънародници в Ирак.
 


Сходни връзки

ОЧАКВАТ ДА ИСКАТ ОТКУП ЗА ЗАЛОЖНИЦИТЕ НИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди