изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:31 EEST
ГРУЗИЯ СЕ ГОТВИ ЗА ВОЙНА С РУСИЯ    
По светаПрезидентът на Грузия Михаил Саакашвили произнесе реч пред випускниците на Националната академия на министерството на отбраната, предаде Информационна агенция Регнум.

В своето изказване Саакашвили засегна темата за конфликта около непризнатата република Южна Осетия, като каза, че Грузия е заплашена от широкомащабна агресия от страна на Русия.
“Ние стоим по пътя на интеграция в НАТО. Това е голямо предимство за нас, но също и голяма опасност. .... Аз искам да подчертая, че ние не искаме усложняване на отношенията с всички наши съседи...., но ако Русия започне какъвто и да е конфликт с Грузия, ние трябва да сме готови на всичко”, каза Саакашвили.

Той добави, че Грузия, “също както Естония, Литва, Латвия , Полша, България ... независима и иска да бъде част от европейското семейство”.
“Нашите врагове не са заблудените млади хора, които заради безработицата и бедността са посегнали към оръжието... Нашият враг е чуждата сила, която се опитва да попречи на интеграцията ни в НАТО, да спре изтеглянето на войските си от нашата територия и да попречи на икономическото развитие на Грузия”, каза още Саакашвили. ИАФ/НДТ
 


Сходни връзки

ГРУЗИЯ СЕ ГОТВИ ЗА ВОЙНА С РУСИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди