изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:17 EEST
УПРАВИТЕЛ И СИНЪТ МУ ПРЕБИЛИ С ЧУК ЧЕТИРИМА РАБОТНИЦИ    
Ред и сигурностУправител на бензиностанция, синът му и негов приятел са пребили четирима от
работниците си, съобщиха от

РДВР-Бургас. Инцидентът е станал в гаража на бензиностанцията, намираща се по пътя за Каблешково. Побоят е станал на 9 юли.
Управителят на бензиностанцията 52-годишният Иван Кушелиев, синът му Кирил - на 23 години и негов приятел Димитър Г., 22 год. от Стара Загора чрез нанасяне на побой, удари в гърдите с дръжката на боен чук и заплахи, са принудили четирима от работниците да “признаят”, че са извършвали кражби на гориво от бензиностанцията и че дължат различни суми от 2 700 лв. до 5 000 лв. След нанесения побой 24 год. младеж от Бургас е настанен в болница, където му е отстранен далака. Други двама работника, на възраст съответно 28 и 21 год. са с множество контузни рани, като втория от тях е принуден да предаде сумата от 1 200 лв. Четвъртият работник, на 24 год. е без сериозни наранявания.
Работата по случая е предоставена на служители от Пето РПУ Бургас.
Два дни по-късно на 11.07.т.г. Кирил К., син на управителя на бензиностанцията участва в пътен инцидент, при който загива на място. Катастрофата възниква около 05.30 ч. по главен път София – Бургас в района на Карнобат, където л.а. “Шкода Октавия”, със софийска регистрация, управляван от Кирил К. cе блъска челно в т.а. “Форд Транзит”, с бургаска регистрация, управляван от 60 год. Ангел Й. от с. Ахелой. От ПТП на място е загинал водача на л.а “Шкода Октавия” – Кирил К. Ранени са : водача на товарния автомобил – с фрактура на десния крак и опасност за живота и неговата спътничка – Ирина Й., 57 год. от с. Ахелой – с фрактура на левия глезен, без опасност за живота.
МВР/ИАФ/НДТ
 


Сходни връзки

УПРАВИТЕЛ И СИНЪТ МУ ПРЕБИЛИ С ЧУК ЧЕТИРИМА РАБОТНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди