изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:50 EEST
РАЗКАЗВА ПАКИСТАНСКИ ЗАЛОЖНИК, ПРЕД КОГОТО СА ЕКЗЕКУТИРАЛИ 3 ДУШИ    
Заложници Освободеният пакистански заложник в Ирак Амиад Хафез каза, че е видял неговите похитители да екзекутират трима заложници - двама американци и един иракчанин, предаде Ройтерс.

Хафез съобщи, че похитителите му са казали, че двама от заложниците са американци, а третият - иракски войник. Твърденията на Хафез не са потвърдени от независим източник. В последно време не е имало съобщения за отвличане на двама американци и иракчанин. Амиад Хафез, шофьор в компания, която има договор за доставка с американското правителство, беше отвлечен на 25 юни на север от Багдад. Похитителите са завързали очите му и са го завели в къща наблизо. Лицата на тримата екзекутирани заложници са били покрити с бели кърпи, каза Хафез за Ройтерс ден след завръщането си в Пакистан. Шофьорът беше освободен на 2 юли. "Единият от заложниците викаше "Моля ви, моля ви", но те го обезглавиха. Другите двама заложници не говореха", каза Хафез в телефонен разговор от Равалпинди. "Похитителите извикаха три пъти Аллах е най-великият" преди да екзекутират всеки един от заложниците", допълни Хафез.

AKTUALNO/NDT
 


Сходни връзки

РАЗКАЗВА ПАКИСТАНСКИ ЗАЛОЖНИК, ПРЕД КОГОТО СА ЕКЗЕКУТИРАЛИ 3 ДУШИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди