изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:15 EET
ФИЛИПИНЦИТЕ ЩЕ ИЗТЕГЛЯТ ВОЕННИЯ СИ КОНТИНГЕНТ ОТ ИРАК    
По света Филипините ще изтеглят военните си части от арабската държава “колкото е възможно по-скоро, предаде агенция Ройтерс, като се позова на думите на заместник министърът на външните работи на държавата.


В изявление излъчено по телевизия Al Jazeera той обяви “В отговор на вашата молба, Филипините ... ще изтеглят своите хуманитарни сили, колкото е възможно по-скоро”. Неговото заявление бе адресирано до терористичната групировка, която миналата седмица похити един филипински гражданин.
“Аз се надявам това да трогне сърцата на тази групировка” заяви филипинският заместник министър пред арабската телевизия. Той отказа да даде точна дата на изтеглянето, което първоначално трябваше да стане на 20 август.

Рафаел Сегуис апелира към групировката да освободи филипинския гражданин като добави, че “Ние знаем, че ислямат е религия основаваща се на мир и милост”. РОЙТЕРС/ИАФ/НДТ
 


Сходни връзки

ФИЛИПИНЦИТЕ ЩЕ ИЗТЕГЛЯТ ВОЕННИЯ СИ КОНТИНГЕНТ ОТ ИРАК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди