изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:28 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР - 13 ЮЛИ    
Ред и сигурностПрестъпления и катастрофи в страната

Пловдив. 17 пакетчета хероин и 2 хапчета амфетамин са намерени вчера от служители на Пето РПУ при полицейски проверки в Пловдив.В апартамент в ж.к.”Тракия”, у Ангел К./37 г./ са намерени 8 пакетчета с хероин, четири пакетчета са открити у Никола Д. / 24 г./, а хапчетата амфетамин полицаите намерили в Марин Р./27 г./. При личен обиск на бул.”Освобождение” до бензиностанция “Шел” служителите от районното управление са намерили и иззели от Георги Т./ 26 г./ от село Белозем 5 пакетчета с хероин. Четиримата са задържани за 24 часа в управлението. Материалите по случая ще бъдат докладвани на ОСС-Пловдив.

Враца. Днес към 2.30 часа на паркинг пред ресторант “Вангелов”, автопатрул на РПУ забелязва автомобил ”Форд Фиеста”, в който се качват трима мъже, видимо пияни. Залитащият шофьор също се качил в колата и потеглил с висока скорост в посока Враца. Полицейските служители започнали преследване с ”Опел Астра” с включена светлинна сигнализация. Веднага били уведомени дежурните оперативни части при РПУ-Враца и РДВР. Изпратени са екипи на РПУ и СОД в посока “Химко”. На кръстовището на бул. “Втори Юни” и ул.“Кр. Бързаков” “Фиеста”-та катастрофирала в рекламен билборд. При идването на полицаите, криминално проявеният водач Десислав П. /25 г./ от Враца нанесъл удар с глава и крак на един от тях, който се опитал да го задържи. Наложило се полицаят да употреби физическа сила и помощни средства - белезници. При извършената проверка е установено, че Десислав е управлявал колата с 1.69 промила алкохол в кръвта. Освен това той бил и неправоспособен. Съставен са му актове по ЗДП, ЗМВР, ЗБДС и УБДХ. По случая е образувано дознание.

Видин. Вчера към 17.30 ч. в гр. Брегово, Пламен Л./ 42 г./, в състояние на силно алкохолно опиянение и след семеен скандал убил бившата си 75-годишна тъща. Убийството е извършено в дома на жертвата, смъртта е настъпила вследствие нанесени удари с дървен кол в областта на главата. Трупът е транспортиран във видинската болница за аутопсия. Извършителят е задържан в РПУ-Видин. По случая е образувано следствено дело.

София. Неизвестни крадци се вмъкнали посред нощ в бирария в ж.к.”Св. Троица”, след като счупили патрона на входната врата. Сутринта собственикът открил, че липсват телевизор и мобилен телефон. След подадена жалба в Трето РПУ, криминалистите успели бързо да открият извършителите. Рецидивистите Ивайло И./40 г./ и Петър А./37 г./ са задържани, откраднатото е намерено и иззето. Крадени вещи върнаха на собственика им и служители от Четвърто РПУ. Те заловили 23-годишния Ивайло В., който обрал апартамент в ж.к.”Гоце Делчев”. Оттам той задигнал два телефонни апарата, телефонен секретар и зарядно устройство. По случая е заведено дознание.

МВР/НДТ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР - 13 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди