изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:51 EET
ЕНЧЕВ ВЪРТИ СЛАДОЛЕДЕН БИЗНЕС    
НовиниОпашки се вият при витрината с италиански сладолед "Raffy" пред комплекс "Добруджа" в Добрич

Георги Енчев - половинката от популярния рап-дует "Румънеца и Енчев", се е захванал със сладоледен бизнес. В края на миналия месец той отвори витрина за италиански сладолед "Raffy" пред комплекс "Добруджа" в Добрич, а от понеделник продава ледените вкусотии и в Кранево.
Вчера екип на НДТ успя да разговаря с Енчев и то не за музика, а за другото му амплоа - сладоледения бизнес. Оказа се, че пред витрината в Добрич почти постоянно има опашка - различните видове сладолед с екзотичен вкус привличат като магнит минувачите, търсещи прохлада в лятната жега. Най-търсени са сладоледите с вкус на пъпеш и шоколад, обясни Енчев. Партньор в бизнеса му е негов приятел. А екипът е голям и то все от млади хора, които усмихнато и с настроение приканват добричлии да опитат сладоледа - с парченца ядки, шоколад, нещо хрупкаво и т.н.
Особен извор на бисери е Белега, разказа още Енчев. Полу нашега, полу насериозно той обясни, че младежът създава нова категория клиенти като им продава сладолед според цвета на тениската им, височината, пола. Освен това свалял гаджета като им давал сладолед безплатно, а на салфетката написвал телефонния си номер. "Тук се забавляваме много. Но най-много ми е кеф да ги глобявам" - пошегува се шефът Енчев. Всъщност той наистина налага санкции за неспазване на правилата - ако някой от екипа не се усмихва на клиентите, например.
 


Сходни връзки

ЕНЧЕВ ВЪРТИ СЛАДОЛЕДЕН БИЗНЕС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди