изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:36 EEST
ЩЕ РЕГИСТРИРАТ ЗДРАВНИЯ РОМСКИ ЦЕНТЪР КАТО ЛЕЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ    
ЗдравеТам е пристигнало медицинското оборудване на стойност 18 101 лева

В началото на тази седмица в първичния здравен център, който се изгражда в Добрич по проект "Осигуряване достъпа на роми до здравни услуги", е доставено медицинското оборудване. То е на стойност 18 101 лева. Фирмата-доставчик е "Перфект Медика" - Стара Загора, която е определена от здравното министерство.
Припомняме, че първичният здравен център се намира в закритата ЦДГ -21. Там през април приключи ремонтът, извършен от фирма "Екострой".
През миналата седмица в Шумен е проведено последното обучение на медицинските кадри, които ще работят в центъра - двама общопрактикуващи лекари и две медицински сестри. Предстои през септември да се проведе и последният етап от обучителната програма на медиаторите. Предстои да се проведе среща на екипа по проекта с Регионалния център по здравеопазване и Районната здравноосигурителна каса за необходимите процедури за регистрация на първичния здравен център по Закона за лечебните заведения. Очаква се той да бъде открит през януари 2005 г.
Припомняме, че проектът "Осигуряване достъпа на роми до здравни услуги" се реализира по програма ФАР от Министерството на здравеопазването.
 


Сходни връзки

ЩЕ РЕГИСТРИРАТ ЗДРАВНИЯ РОМСКИ ЦЕНТЪР КАТО ЛЕЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди