изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:42 EEST
ДВАМА СЕ УБИХА В ТЕЖКА КАТАСТРОФА КРАЙ С. БАТОВО    
Ред и сигурност Произшествието е станало преди полунощ на 15 юли. На място са загинали 31-годишният водач и негова 23-годишна спътничка. Те пътували в лек автомобил "Хонда".
/Разгледайте галерията "Катастрофа"/

Образувано е следствено дело за изясняване на причините за катастрофата. Подробности в неделното ни електронно издание, а в понеделник - и в печатното. НДТ

НЕДЕЛЯ - 18 ЮЛИ

31-годишен мъж и жена на 23 години, и двамата от Добрич, са загинали в тежка катастрофа в четвъртък вечерта, съобщиха от полицията. По информация на НДТ, те е казват Николай и Светослава. Фаталният инцидент е станал около 23 ч. по пътя Добрич-Албена, в района на село Батово. Николай бил зад волана на лек автомобил "Хонда", в колата пътувала и Светослава. Внезапно автомобилът напуска платното за движение и се удря в крайпътно дърво. Двамата са загинали на място. Продължава изясняването на причините за катастрофата. По случая е образувано следствено дело. От свои източници НДТ научи, че колата се и движела със скорост около 140 км/ч. При удара хондата се е разцепила на две. Шефът на КАТ полк. Митко Тодоров каза, че изследванията в "Съдебна медицина" ще покажат дали шофьорът е употребил алкохол преди да седне зад волана.
С Николай и Светослава жертвите от катастрофи по пътищата на Добричка област от началото на годината стават 17. Статистиката сочи, че през първото полугодие са станали 630 пътно-транспортни произшествия с материални щети и 77 тежки катастрофи. Загинали са 17 души, а са ранени 95. За сравнение, за същия период на 2003 г. катастрофите с материални щети са били 474, а тежките - 63, с 12 загинали и 72 ранени. Специалистите посочват, че основна причина за катастрофите е движението с превишена скорост, следвано от неправилните маневри и употребата на алкохол.

За първите шест месеца на годината пътните полицаи са установили 7196 нарушения на Закона за движение по пътищата. Наложили са 2884 глоби по фиш и са съставили 3429 акта. От движение са спрени 126 моторни превозни средства.
 


Сходни връзки

ДВАМА СЕ УБИХА В ТЕЖКА КАТАСТРОФА КРАЙ С. БАТОВО | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДВАМА СЕ УБИХА В ТЕЖКА КАТАСТРОФА
Автор: Anonymous да 2004-07-16 @ 18:55 EEST
da mrat mama im ku4a ;)) kato ne mogat da karat kola da mrat
ДВАМА СЕ УБИХА В ТЕЖКА КАТАСТРОФА
Автор: Anonymous да 2004-07-16 @ 23:10 EEST
ti ne znaesh kakvi sa bili obstojatelstvata okolo katastrofata. ne gi sadi!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди