изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:23 EEST
"АЛ КАЙДА" ИСКА ГЛАВАТА НА БЕРЛУСКОНИ    
По света “Бригадите на Абу Хафс ал Масри” заплашиха Италия с терор и огън, ако не бъде отстранен Берлускони

След сериозните заплахи, отправени към Италия в четвъртък от ислямски сайт, ново съобщение със страховити закани за “кървава баня като тази от 11 септември 2001 г. в Ню Йорк” беше отправено от страна на “Бригадите на Абу Хафс ал-Масри”, групировка, близка до "Ал Кайда",. Същата групировка пое отговорността и за атентатите от 11 март в Мадридм, при които загинаха 192 души и бяха ранени над 2000. Условието е Италия да смени настоящото правителство. В съобщението се казва, че страната ще бъде подложена на “терор и огън”, ако не бъде отстранен от поста премиерът Силвио Берлускони.
“Берлускони ви води към невиждана кървава баня, а не само към абсолютно робство на противниците на Америка”, пише в страховитото послание, за което съобщи телевизия Mediaset. “Ние вече сме в Италия. Никой от вас не може да се чувства сигурен. Ако откажете да приемете предложението от нашия шейх, ние ще изпълним нашите заплахи. Очаква ви кървава баня като тази от 11 септември”.
В обръщението се напомня и ултиматумът на лидера на “Ал Кайда” Осама бин Ладен, в който той определи срок на европейските държави до 15 юли да изтеглят представителствата си във всички ислямски страни и по-специално - контингентът на Италия в Ирак.
“Това съобщение не е просто заплаха”, се посочва още в съобщението. “Ние сме в състояние да изпълним всяка наша цел с неконвенционално оръжие. Всяка наша атака може да бъде равносилна на огромна катастрофа… Следващото ни съобщение ще го видите във вашата страна, а не в текст по Интернет”.
Медиите в Италия твърдят, че е трудно да се установи автентичността на документа от името на “Бригадите Абу Хафс ал-Масри.
ИАФ/НДТ
 


Сходни връзки

"АЛ КАЙДА" ИСКА ГЛАВАТА НА БЕРЛУСКОНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди