изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:39 EEST
СЕКСУАЛНИ МАНИАЦИ ТЕРОРИЗИРАТ В ДОБРИЧКО УЧИЛИЩЕ ДЕТЕ    
Ред и сигурност Почти през цялата учебна година шестокласник от Добрич е бил подложен на хомосексуален тормоз от свои съученици при това в школо.

Добричката прокуратура е повдигнала обвинение за хомосексуални действия срещу 16-годишния Гюрсел Сейлетин Хасан и 15-годишния Александър Георгиев Алексадров. Жертви на техния хомо-тормоз е станало 13-годишно момче преместено от друго училище в същия клас. Още с идването си в първия ден в час по музика Гюрсел със заплахи опипвал и блудствал с момчето. След това с Александър го подложили на системно хомосексуално насилие в периода от 3 март 2003 г. до 1 януари 2004 г., каза на брифинг добричкият прокурор Иванка Трифонова. Сексуалните извращения били извършвани в класната стая по време на междучасие, често пъти пред свидетели съученици. Отговорникът на класа заключвал вратата отвътре, събирала се "мъжка" публика да наблюдава сцените с анални полови контакти. Според показанията на майката, пострадалото момче се връщало от училище омърлушено, унило и със замърсени дрехи. Насилниците понякога го водели и в близките храсти в училищния двор. Всичко около случая се разплело след като детето се оплакало на брат си, а той разказал на родителите им. Затвор до 3 години предвижда законът, но непълнолетните изнасилвачи ще се спасят с по-леки наказания, смятат магистрати. Александър вече бил регистриран в Детска педагогическа стая. Той е от семейство на разведени родители и безработна майка. Гюрсел е от семейство от турски произход, в което майката също била безработна. Родителите нищо не подозирали за хомосексуалното поведение на синовете си, казали те в хода на следствието. За първото шестмесечие на 2004 г. Районна прокуратура в Добрич е внесла в съда 257 обвинителни акта, 122 предложения за административно наказание на лица извършили престъпления. На съда са предадени 720 лица извършили 547 престъпления от общ характер. От предадените лица на съда 38 са жени, 62-ма са рецидивисти. Внесени са 66 искания за налагане на мярка за неотклонение “задържане под стража” – 59 от тях са уважени.
ИАФ/НДТ
 


Сходни връзки

СЕКСУАЛНИ МАНИАЦИ ТЕРОРИЗИРАТ В ДОБРИЧКО УЧИЛИЩЕ ДЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди