изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:30 EEST
СТОИЧКОВ: НЕ МЕ ТЪРСЕТЕ ДО 23 ЮЛИ    
СпортХристо Стоичков потъна в нелегалност от вчера. Новият треньор на националния отбор е изключил телефона си, за да не бъде притесняван. Христо, който в момента е в САЩ, нямалo да вдига дори на най-близките си приятели в България.


- Честитих на Христо назначението, говорихме много набързо. Той ми каза да не го търсим до 23-и - заяви Христо Запрянов - Доцента, който е любимият масажист на Стоичков.

На 23 юли носителят на Златната топка '94 ще пристигне в България, за да подпише официално договор с БФС. Преди това Стоичков ще се отбие до Барселона, където ще има нова среща с ръководството на клуба.

Междувременно се разбра, че Стоичков има намерение да привлече в екипа си и бившия капитан на ЦСКА Георги Димитров - Джеки. Този вариант се е появил, след като треньорът на Левски Станимир Стоилов отказа поканата на Ицо. Стоичков и Георги Димитров са много добри приятели. Димитров взе под крилото си пловдивчанина при идването му на стадион "Българска армия". Джеки бил впечатлен от 18-годишния Стоичков, който след мач му взел кърпата. Димитров го попитал: "Ти кой си?" В отговор получил същия въпрос.

- Ицо ми хареса, защото се държа мъжки - разказва по-късно Джеки.

Димитров щял да помага за подготовката на защитата на националния отбор. Стоичков смятал, че за всяко едно звено в тима трябва да има отделен треньор. Почти сигурно е, че в екипа му ще влезе Ивайло Йорданов. Не е ясно обаче каква ще бъде съдбата на Петър Хубчев. Той има договор до края на годината, но засега няма индикации, че ще остане в екипа на Стоичков и каква работа ще върши.

netinfo/ndt
 


Сходни връзки

СТОИЧКОВ: НЕ МЕ ТЪРСЕТЕ ДО 23 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди