изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 03:01 EEST
ИЗВЕСТНИ СА ИНИЦИАЛИТЕ НА ЗАДЪРЖАНИТЕ В ИСПАНИЯ 8 БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ЗА ГРАБЕЖИ И ТРАФИК НА НАРКОТИЦИ    
По света Санта Крус де Тенерифе. Испанската полиция е задържала на остров Тенерифе осем български граждани и испанец по обвинение в грабежи, отправяне на заплахи и продажба на кокаин в нощен клуб в град Сур.

Задържаните заплашвали също жертвите си с електрошокове и принуждавали клиентите си да плащат два пъти за поисканите услуги или да извършват разплащане с кредитни карти.
Освен това българите е било установено, че пребивават нелегално в страната, съобщава вестник La Opinión de Tenerife. От местната полиция съобщиха, че инициалите на задържаните са В.Д.П., Н.Д.Д., С.И.Н., М.В.М., П.Д.Н., Д.И.Д., Б.Д.Н., О.Д., както и испанеца С.Р.Х, всичките на възраст между 21 и 36 години.
При акцията е бил разкрит механизмът на доставяне на наркотици - член на престъпната група седял в кола, паркирана в близост до нощно заведение, и очаквал телефонно обаждане какво количество дрога, най-вече кокаин, да достави на клиент на клуба. Според информацията два пъти престъпниците откраднали кредитни карти от клиентите, които си купували наркотици, без последните да установят кражбата в продължение на дни. От местната полиция съобщиха, че са били задържани и други лица, свързани с нощния клуб, по обвинение в грабеж и изнудване.
При операцията са били иззети електрошокове, фотоапарат, DVD и 1200 евро в брой.
ИАФ/НДТ
 


Сходни връзки

ИЗВЕСТНИ СА ИНИЦИАЛИТЕ НА ЗАДЪРЖАНИТЕ В ИСПАНИЯ 8 БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ЗА ГРАБЕЖИ И ТРАФИК НА НАРКОТИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди