изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:04 EEST
АРЖЕНТИНА НА ПОЛУФИНАЛ СЛЕД 11 ГОДИНИ    
СпортОтборът на Аржентина, който се наложи над домакина Перу с 1:0, се класира за полуфиналите след период от 11 години (от 1993 година в Еквадор).

Така "гаучосите" сложиха край на мечтата на перуанците да спечелят титлата. Тимът, воден от Марсело Биелса, нито за момент не остави съмнения в превъзходството. 14-кратните носители на Копа Америка имаха инициативата през целия мач, Колочини и Д'Алесандро бяха господари в центъра на игрището, напред Фигероа бе постоянна заплаха за бранителите на Перу.
Единствения гол бе дело на Карлос Тевес, влязъл на мястото на Д'Алесандро, след майсторско изпълнение на свободен удар от границата на наказателното поле. Аржентинците не спряха да търсят повишаване на резултата до последния съдийски сигнал въпреки че за втори жълт картон играта напусна футболистът на испанския Валенсия Роберто Аяла.
Футболистите на Колумбия само за три минути успяха да сломят Коста Рика и да се класират за полуфиналите, на които ще играят следващия вторник срещу Аржентина. Отборът на Колумбия, носител на Копа Америка, само с две бързи атаки в края на първото полувреме сложи край на надеждите на своя съперник, заложил на физическото надиграване. Пробив отдясно на Мурильо позволи на Агилар в 43-та минута да открие резултата с премерен удар. Три минути по-късно в даденото от съдията допълнително време нападателят Тресор Морено бе съборен в наказателното поле от вратаря Гонсалес и сам превърна в гол отсъдената дузпа.
 


Сходни връзки

АРЖЕНТИНА НА ПОЛУФИНАЛ СЛЕД 11 ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди