изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:11 EEST
ИЦО УРЕЖДА КОНТРОЛИ С ИСПАНИЯ И АРЖЕНТИНА    
СпортНовият треньор на Българския национален отбор Христо Стоичков е започнал работата си веднага след избора му от изпълкома на БФС. Ицо е провел разговори със свои приятели в Испания и Аржентина относно уреждането на контроли между тези страни и "трикольорите".


Камата използва приятелството си с Хосе Мария Мингея за уреждане на проверката с "фуриите", а контактите му в латиноамериканската страна са благодарение на приятелството му с Диего Армандо Марадона. Стоичков е поискал контролите да са в началото на следващата година, за да има достатъчно време да прецени на кои футболисти ще разчита преди изключително важните битки в квалификациите за Световното първенство в Германия през 2006-а г. На 26 март 2005 г. приемаме Швеция, а три дни по-късно гостуваме на Унгария. Ако бъде договорена приятелска среща, тя ще е през февруари, когато има свободни дати от ФИФА за срещи на националните отбори. Тогава обаче Испания играе със Сан Марино, а засега "гаучостите" нямат съперник. Другият вариант, обмислян от Стоичков, е контрола със силен европейски отбор или отново Аржентина на 8 септември - дата, отделена в календара за мачове на националните тимове. 4 дни по-рано България гостува на Исландия в първия си мач от квалификациите за Мондиала в Германия, а месец по-късно са визитата ни на Хърватия и домакинството на Малта.
 


Сходни връзки

ИЦО УРЕЖДА КОНТРОЛИ С ИСПАНИЯ И АРЖЕНТИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди