изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:51 EEST
БИЗНЕСМЕН РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ С БУХАЛКИ    
ОбществоПомагачът му скача върху главата на една от жертвите

Бизнесменът Панайот Кехайов, който стопанисва общинската част от бившето студентско общежитие по ул. "Калиакра" и 29-годишният Иван Иванов Иванов ще застанат пред съда по обвинение в нанасяне на средна телесна повреда. Потърпевши от деянията им са две 20-годишни момчета, съобщиха от Добричката районна прокуратура.
На 21 януари м.г. двамата младежи посетили свой познат в общежитието. След това започнали скандал с други лица там, които се оплакали на П. Кехайов. Той решил да раздава правосъдие. Пред входа на общежитието налагал с бейзболна бухалка едното от момчетата, включително и по главата. От ударите то получило разкъсвания на лявата тъпанчева мембрана, което довело до намаляване на слуха на лявото му ухо. След това П.Кехайов се качил на последния етаж на сградата. Отишъл пред вратата на стаята, където било второто момче, но тя била заключена. Разбил я с крак. С бухалката налагал и него. От ударите му е пукната лявата лакетна кост. След това в стаята дошъл и Иван Иванов, който с два крака скачал върху главата на момчето, от което то получило контузия на мозъка.
Двамата ще бъдат съдени за нанасяне на средна телесна повреда, съобщиха от Окръжна прокуратура-Добрич, която е внесла в съда обвинителния акт. Оттам припомниха, че П. Кехайов е осъждан за измама с нафта, доставяна в болницата, има висящо дело за управление на автомобил с табела, която е за друго возило, както и следствие за държане на наркотици.
За деянието си двамата обвиняеми могат да получат до 5 години лишаване от свобода.
 


Сходни връзки

БИЗНЕСМЕН РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ С БУХАЛКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди