изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:08 EET
САЩ МОЛЯТ РУСИЯ ЗА ПОМОЩ В ИРАК С 40 000 ДУШИ    
По светаАдминистрацията на САЩ се е обърнала към правителството на Русия с предложение да изпрати в Ирак 40 000 души. В замяна Вашингтон обещава да върне руските нефтени компании в Ирак и да приеме Русия във Световната търговска организация.



На 10 июли загубите на войските на коалицията в Ирак превишиха 1000 души. По данни на Пентагона, през това време в Ирак са загинали 887 военнослужещи на САЩ и още 114 войници от други страни. В Афганистан САЩ са загубили 130 души.

САЩ се молят на Русия за три мотострелкови дивизии и за една въздушно-десантна бригада. Щатите предлагат Русия да се настани в т. нар. Синитски триъгълник, където неприязанта и съпротивата срещу американците е най-силна.

По непотвърдени факти В. Путин е дал разпореждане да се разработи от Генералния щаб операция по настаняването на руски войски в Ирак. Очаква се натиск върху президента и от т. нар. нефтени олигарси. В същото време обществеността е против Русия да дава "пушечно месо" в тази незаконна война.
НДТ по материали от СМИ.РУ
 


Сходни връзки

САЩ МОЛЯТ РУСИЯ ЗА ПОМОЩ В ИРАК С 40 000 ДУШИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди