изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:38 EEST
D2 ОТКРИХА ЛЯТНОТО СИ ТУРНЕ В КАВАРНА    
Култура С пищен концерт в Каварна започна снощи лятното турне на D2. Час преди плажът и нос Чиракман да бъдат огласени от групата техниката, пристигнала с два камиона, бе монтирана от спецове на "Джокер медиа".


Шоуто започна с изпълнение на детския хор "Морска звезда", който публиката бурно аплодира по повод завоюваната преди малко повече от седмица "Гранд При" в Унгария. Последваха свежарски парчета, изпълнени за подгряване от местна рок банда и след кратка димна завеса се появиха и D2. Въпреки, че през цялата вечер фронтменът на групата Дичо жегваше местния шовинизъм на публиката със словесни каламбури между Каварна и Кранево, все пак към края успя да запомни къде се намира. Заедно с D2 на сцената бяха балет "Дива" и Лора Караджова /дъщеря на Данчо Караджов от "Сигнал", от когото красивата блондинка май е взела само чара/.

Освен парчета, които донесоха слава на D2 преди няколко години, групата изпя и нещо ново, залято с много качествен саунд и напудрено обилно със светлинни ефекти.

Дичо не пропусна да благодари за поканата турнето на D2 да тръгне именно от Каварна на кмета на града Цонко Цонев, който за пореден път показа на своите съграждани, че освен да работи за привличането на инвестиции в града, знае и как да организира развлечения.
БАЛЧИК ИНФО/НДТ
 


Сходни връзки

D2 ОТКРИХА ЛЯТНОТО СИ ТУРНЕ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди