изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:14 EET
ГОЛЯМ КУПОН В КРАНЕВО    
Любопитно “СТЪЛБА КЪМ НЕБЕТО” ЩЕ ОТВЕДЕ НА ПЛАНЕТАТА MARY JANE купонджиите от морските курорти. От 23 юли до 23 август предстои най-голямата лятна промоция на дръзката водка, която

ще изпрати верните фенове на напитката в ново измерение – на зелената планета на купона, удоволствието и игрите. През най-отпускарския сезон плажовете на Варна, Обзор, Кранево, Слънчев бряг, Созопол и Бургас ще попаднат в плен на любимата водка, която ще раздава подаръци и ще се грижи за доброто настроение на летовниците.
Стартът на забавленията е на плажа “Кабакум” в морската столица Варна и в курортите Обзор и Кранево. От 23 юли до 1 август на тези места хитовата напитка организира състезания по скално катерене и плажен денс-маратон. За любителите на екстремните удоволствия ще се издигне уникална “стълба към небето” – двуметрова зелена стена, по която всички желаещи да попаднат на планетата MARY JANE могат да изпробват късмета си и да станат звездите на сезона. Феновете на плажните спортове ще участват в атрактивни игри на хек с единствено условие да покажат, че могат да се забавляват и да спортуват без задръжки. Ценителите на женската красота няма да бъдат разочаровани - докато състезателите мерят сили, по плажовете ще се разхождат нимфи, прикриващи апетитни форми единствено със зеленото листо-емблема на водка MARY JANE. Прелестните MARY JANE-ки ще раздават подаръци на всеки участник в плажните надпревари.
От 2 до 8 август зелената вълна ще залее плажовете на Слънчев бряг. Почиващите в Созопол ще станат част от приключението между 17 и 22 август. Финалът на лятната промоция ще бъде в Бургас на 23 август. Водка MARY JANE ще закрие отпускарския сезон с щура дискотека на брега на морето, мини-олимпиада по плажни спортове и дъжд от награди за всеки участник в горещото MАRY JANE-лято.
Balkan Media Agency/НДТ
 


Сходни връзки

ГОЛЯМ КУПОН В КРАНЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди