изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:07 EEST
ОБЛАСТНИЯТ ЛИДЕР НА ДПС ПРЕДСТАВИ ЗАМЕСТНИЦИТЕ СИ    
ПолитикаНа пресконференция, която не бе огласена сред всички журналисти, вчера областният лидер на ДПС Ердинч Хаджиев представи тримата си заместници.

Това са председателите на общинските организации на движението в Добрич, Тервел и Шабла - Денис Номан, Фикрет Мюмюн и Александър Сорталов. През септември ДПС започвала първите семинари, свързани с парламентарните избори през 2005 г. Кампанията щяла да протече според план "Екшън", приет на Национална конференция. Движението имало амбициите да спечели 10 процента и така никоя партия нямало да може да сформира самостоятелно правителство. На пресконференцията е бил отчетен голям наплив на членове към ДПС, в Добричка област те били 2 464. Отчетено е било още, че на местно ниво няма взаимодействие между ДПС и НДСВ. Общинският лидер Д. Номан е заявил, че движението не е било търсено за нито едно от назначенията - на окръжен прокурор, на председател на Окръжния съд и на управител на ВиК.
 


Сходни връзки

ОБЛАСТНИЯТ ЛИДЕР НА ДПС ПРЕДСТАВИ ЗАМЕСТНИЦИТЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди