изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:37 EEST
САЙТЪТ СЪС ЗЪПЛАХИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ПОЛША Е РЕГИСТРИРАН В ЛОНДОН    
По светаВаршава. "Газета виборча" е проследила адреса на арабския сайт, публикувал заплахата за терористични атаки срещу България и Полша, ако не изтеглят войските си от Ирак.

Екипът на вестника е установил, че той е регистриран на централна улица в Лондон. Оказва се, че на същия адрес е регистриран сайтът, който публикува обезглавяването на американеца Ник Бърг. Също на този адрес е регистрирана фирма, свързана със Саудитска Арабия, пише "Газета виборча".
Разследването на журналисти от вестника ги довежда до физическия компютър, в който се намира съобщението. Той е собственост на американската компания Майкфо Груп и се намира в САЩ. "Газета" се свързала с програмиста от тази компания Ерик Баар, който бил изумен от това, което научил от полските журналисти. По-късно той и полските журналисти установяват, че компанията публикува стотици подобни статии и съобщения на терористи без да знае за това, тъй като никой не разбира арабски.


Всички права запазени - Информационна агенция "ФОКУС"





 


Сходни връзки

САЙТЪТ СЪС ЗЪПЛАХИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ПОЛША Е РЕГИСТРИРАН В ЛОНДОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди