изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:30 EEST
ЛЕК ИНЦИДЕНТ С НАШ ВОЕННОСЛУЖЕЩ В КЕРБАЛА    
НовиниКербала. Вчера около 22,30 часа местно време в Кербала при неправилно боравене с оръжие се е наранил ефрейтор Атанас Илчев Атанасов.

Според източници на "Фокус" леко засегната е неговата китка. Раната е повърхностна и незначителна, няма опасност за здравето му. Незабавно е оказана медицинска помощ. Заради инцидента двама военнослужещи са снети от пост и са взети мерки за стриктно спазване на дисциплината.
Малко по-късно от Министерството на отбраната допълниха, че при неволно произведения от ефрейтора изстрел осколки от рикошета на куршума са засегнали китката на лявата му ръка. Нараняването е леко и повърхностно. На ефрейтор Атанасов е осигурена постоянна телефонна връзка и той е разговарял със семейството си в България.
В момента се провежда разследване за обстоятелствата, довели до инцидента. Командването на батальона е предприело действия за засилване на контрола и стриктното спазване на мерките за безопасност при боравене с оръжие. Фокус/НДТ
 


Сходни връзки

ЛЕК ИНЦИДЕНТ С НАШ ВОЕННОСЛУЖЕЩ В КЕРБАЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди